ActiMera Kidz 4-5, 6-8 År

 

 

untitled-45

 

 

 

 

 

 

 

För barn skall all träning vara lekfull!  Barnen börjar utveckla sin förmåga att balansera, hoppa, snurra och rulla. De övar sig på att känna skillnaden på rörelse och stillhet och på att kontrollera sin kropp i olika tempon. När vi rör oss fritt i rummet övas både rumsuppfattning, uppmärksamhet och kroppskontroll. Övningarna stimulerar nervkopplingar, utvecklar muskulaturen och stärker skelettet.

Målet med vår barnträning är att det skall utveckla barnets självkänsla och självförtroende, koordinera och styra sin kropp till musik men viktigast av allt utveckla sin rörelseförmåga och rörelseglädje!

Kursen sträcker sig över tolv veckor med uppehåll under lov. Vi rekommenderar att föräldrarna väntar utanför eller passar på att träna. Vår erfarenhet är att koncentrationen i gruppen blir bättre då. Vi tycker dock att det är viktigt att alla barn känner sig trygga i dansgruppen och tillåter att föräldrar vid behov får vara med sina barn. Du som förälder kommer då delta aktivt i delar av lektionen.
På avslutningen är nära och kära välkomna för att se vad barnen har lärt sig. Avslutas med fika, diplomutdelning och andra överraskningar.

Ledare: Gry Björk Ridell, Nora Björk

Actimera kidz 4-5 år söndagar kl 15.00- 15.40

Actimera kidz 6-8 år söndagar kl 15.50- 16.30

Kursstart söndagen den 9 september

Kostnad:  Medlem: 895 kr  Icke medlem: 1395 kr

Varmt Välkommen hälsar Gry och Nora

Frågor kan du skicka till kurser@actimera.se

Anmäl dig här

 

Välkomna!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com