Mammabarn träning

Välkommen till mammabarn träning- en kurs i återträning efter graviditet! mammabarncertI

 

Det är viktigt att investera och stärka upp sin kropp efter en graviditet för att minska risken för skador längre fram i livet. Genom att skapa en ökad kunskap kring kroppen och träning efter graviditet vill vi ge alla nyblivna mammor en bra start. Vi vill inspirera till träning och visa hur man på ett lekfullt sätt kan få med barnen i träningen så det blir stimulerande för såväl mammor som bebisar.

 

Övningarna är anpassade för den nyblivna mamman och det är fokus på bäckenbotten samt stärkande rygg- och bålövningar. Träningen är funktionell vilket syftar till att stärka koppen för att klara av de krav vardagen ställer på oss. Träningsprogrammet utarbetas och instrueras av sjukgymnast och certifierad mammamage tränare med stor erfarenhet av träning före och efter graviditet.

Praktisk information
Första tillfället kommer vara en information om hur kroppen påverkats under din graviditet och hur du återtränar dig. Vad händer med magmusklerna under och efter graviditet, vad är en diastas? Materialet grunda sig utifrån konceptet mammamage. Kursen sträcker sig över 6 veckor och varje tillfälle är 50 min.

Ta gärna med en filt som barnet ligga på. Under klassen är det okej att amma, byta blöja och leka med barnet. Det är barnets behov som går först. Vill barnet inte alls vara med går det bra att lämna salen och komma tillbaka en annan dag. Alla jobbar efter sina egna förutsättningar!!

Nästa kursstart är planerad till torsdagen den 12  april

Kostnad: Medlem: 495 kr  Icke Medlem: 995 kr

Varmt välkomna att kontakta mig för frågor eller med din intresseanmälan till helena.cato@actimera.se

Varmt välkomna!

Helena Cato

Leg sjukgymnast

Telefon: 076-8000918

Mail: helena.cato@actimera.se

Cirkel_logga

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com