Personal

Anna Wallenberg
Medlemsrådgivare/Inspiratör/Instruktör med ett stort intresse för träning i olika former, resor, natur och socialt umgänge. Lever livet i Yin & Yang, där båda delar är lika viktiga. Undervisar i Yin yoga/Ishta yoga, fysyoga och cirkelträning.

 

 

 

 

 

Helena Cato, Leg. Sjukgymnast, Medicinsk PT, Inspiratör, Gruppträningsansvarig, Företagsansvarig, Föreläsare. Ge din kropp de bästa förutsättningarna genom en balanserad träning med fokus på rörelsekvalité och glädje. Investera i dig själv och Du kommer märka skillnaden. Specialitet: funktionell träning i alla dess former, step intervall och dans.

 

 

 

 

 

 

Linda Örn, Medlemsrådgivare/Inspiratör/Grundare ”Jag vill att människor ska trivas hos oss och bli inspirerade till att träning blir en naturlig del av vardagen.” En livslång last man inte kan vara utan, med bara goda påföljder”

 

 

 

 

Karin Gustavsson/Grigor
– Inspiratör (gruppträning och cirkelgym) ”Jag arbetar som inspiratör på ActiMera och strävar efter att hjälpa dig finna träningsglädjen i gruppträningssalen” Specialitet: Dans, pilates och core. Diplomerad kostrådgivare.

 

 

 

 

 

 

Robert Rohana, Som inspiratör vill jag förmedla glädje och positiv energi i en gemenskap där vi kämpar tillsammans mot en bättre hälsa. Specialitet: Pulsgång/spinning – långa pass

 

 

 

 

 

 

 

Mia Lilja, – Inspiratör, Lic. Personlig Tränare, Lic. Global Yoga lärare, Lic. Chiball instruktör, Pilates instruktör, Diplomerad kostrådgivare, Lic. gyminstruktör, medlemsrådgivare. ”Att Vilja: En förändring är alltid möjlig och man kan allt man vill! Gör alltid det bästa av din egen förmåga och dina förutsättningar.” ”The moment you’re ready to give up […]

 

 

 

 

 

Jessica Wolff , men ni får gärna kalla mig för Jessan.
Mig hittar ni i receptionen där jag finns tillgänglig för diverse spörsmål och även tycker om att göra det trivsamt för er i vår mysiga lounge. Men det är framför allt ni, våra underbara medlemmar, som skapar den ovanligt varma och hjärtliga atmosfären som genomsyrar Actimera! Ni hittar mig även som inspiratör i cirkelträningssalen där jag peppar er till energi med fokus på teknik och hjälper er att ge det där lilla extra som gör att ni utvecklas.

 

 

 

 

Linda Coder,– Inspiratör ”Visa dig själv kärlek och respekt” Specialitet:Att få medlemmar att hitta rätt teknik med ett leende, teknikklasser som mage/rygg, skivstång mm.

 

 

 

 

 

 

Linn Hallner– Inspiratör ”Som inspiratör på ActiMera vill jag bidra med en massa träningsglädje! Träning ska vara roligt – därför gör vi det roligt tillsammans” Specialitet: Träningsvariation. Mig hittar ni i allt från cykelsalen till dans- och styrke salarna.

 

 

 

 

 

Linda Ericsson, Som inspiratör på Actimera vill jag ge alla energi, pushning och resultat i sin träning. Älskar fartfyllda pulsgångspass! Linda instruera även skivstång och Mage/ rygg.

 

 

 

 

 

 

 

Kajsa Kinntorp

Håller i ActiMera Kidz passen samt jobbar reception. Kajsa har ett stort intresse för intresse för dans, musik och träning av olika former. Kajsa har varit med och lett våra barngrupper i mer än 1 år och tycker det är väldigt roligt att följa och ta del av barnens rörelseglädje

 

 

 

 

 

Annika Larsson

– Inspiratör (pulsgång/cykel, cirkelträning, rörlighet, mage/rygg) ” Träning är roligt – att börja med något nytt är aldrig för sent! När du nått ett målsnöre, finns det oändligt många fler att passera och du väljer själv takten! Det du investerar i din kropp idag kan du plocka ut långt senare

 

 

 

 

 

Teresa da Silva Larsson

Inspiratör – Functional Moves, mage/ rygg, funktionell träning och rörlighet.

 

 

 

 

 

 

 

Anna Lund

Jag är inspiratör i pulsgång, skivstång och mage/ rygg- pass. Utöver min familj behöver jag träning och hundar för att må bra. Att leda gruppträningsklasser passar mig som det flockdjur jag är. Anna möter du bland annat på söndags morgon.

 

 

 

 

Jessica Rosell

Min önskan är att bidra till att just du mår bra. Att du har en stark och smidig kropp i balans, ett medvetet andetag och ett förhållningssätt som får dig att få fokus och att utvecklas. Yoga betyder förening, du, dina tankar, ditt andetag i din kropp. Jag hjälper dig

 

 

 

 

 

Anette Johansson, -Inspiratör  Specialitet: Spinning och pulsgång.

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel Tropp

Osteopat, Gruppträningsinstruktör och Gyminstruktör i Actimeras regi. Min träningsfilosofi är att träna för hälsa och välmående, något alla enligt mig bör göra utefter sina unika förutsättningar.
Maria Göransson Redigera
18 Feb, 2017 i Personal av admin

Internationellt certifierad Iyengar yogalärare. Diplomerad Yogamassör. Jag undervisar i Iyengar yoga, och ger Yogamassage. Jag fascineras och inspireras av hur yoga, massage och annan träning kan hjälpa människor att må bättre på så många plan.

 

Lena Andersson, massör, medicinsk fotvård, kinesiotejping & öronakupuktur. Lena kan du antingen boka tid hos för behandling eller möta på hennes Qi gong eller Pilates med Chiball®- passen . Hennes stora intressen förutom sitt arbete är variations träning som främjar kropp och själ.

 

 

 

 

 

 

Lotta Valinder Nord, -Inspiratör ”Träning är glädje och positiv energi. Jag vill inspirera till en rolig träningsupplevsele som ger resultat” Specialitet: Cirkelträning och pulsgång.

 

 

 

 

 

 

Jennie Ståhl Björkman

– Inspiratör ”Ett träningspass är inte något man bockar av från ”att göra” listan, träning är den tillfredsställande känslan i kroppen som gör dig stark och glad!” Specialitet: Utomhusträning (bål o balans), högintensiv och explosiv träning.

 

 

 

Therese Magnusson

 

 

 

 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com