Vi söker extra personal – Receptionsvärd

Vi behöver förstärka vårt team med någon som vill jobba extra i vår reception och med våra medlemmar.

Är du glad, positiv, innovativ och älskar att arbeta med träning och hälsa? Kanske är du även instruktör eller inspiratör som vi kallar oss här! Då är det kanske dig vi söker till vårt team.

Vi vill se att du har den där unika förmågan att sprida glädje till din omgivning och samtidigt vara förtroendeingivande. Att arbeta hos oss med många delade ansvarsområden kräver både samarbets- och rioriteringsförmåga och en stor portion prestigelöshet. Ingen dag är den andra riktigt lik och du måste vara flexibel och gilla att ta tag i det som behövs för dagen. Du är en utåtriktad och positiv person som ger utmärkt service och står stadigt, även om tempot är högt. Du gillar att ha ordning runt omkring dig, tar gärna egna initiativ och fungerar smidigt i en liten arbetsgrupp. Du kommer att jobba helger, kvällar och andra tider då våra gäster vill komma till oss. Du kommer få jobba med några av Sveriges skönaste människor och Sveriges i särklass härligaste gäster.

När du jobbar hos oss får du en rad fördelar.  Vad sägs om ett eget gym! Du får dessutom bland annat rabatter på vårt säljsortiment och mat. Du hamnar i ett sammanhang med över 17 andra härliga medarbetare. Du får dessutom vara med på utbildningar, fester och kick-offer.

Actimera ligger i ljusa, trevliga lokaler i Vallda. Vi öppnade 2014 och är ett växande företag många nöjda medlemmar. Vårt team består idag av ett väl sammansvetsade team som alla har ett brinnande intresse för service och hållbar hälsa.

Kanske pluggar du idag?! Hos oss får du chans att utvecklas! Vi har även väldigt roligt på jobbet! Nu ser vi fram emot att få lära känna dig!

Skicka din intresseanmälan till:

linda.orn@actimera.se

Linda Örn

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com