Bli Inspiratör hos Actimera


Inspiratör hos Actimera med start i september 2020

Vi söker Dig som har ett genuint intresse av träning och att sprida träningsglädje! Du är entusiasmerande och har en stark, personlig utstrålning. Du är bra på att se och möta människor och har en god förmåga att skapa en positiv och härlig stämning som gör att våra medlemmar får ut det allra bästa av sin träning. Vi ser att Du har en hög känsla för service och trivs med att hjälpa kollegor och våra medlemmar till en positiv upplevelse av deras besök på klubben. Du har ett driv och en vilja att skapa det absolut bästa i det Du gör och levererar.

Vi söker instruktörer i alla former och erbjuder utbildning i vårt förkoreograferade koncept FortGjort. Vi står för din instruktörsutbildning gratis mot att du instruerar minst en fast klass per vecka. Du får fortlöpande internutbildningar och coachning av vår gruppträningskoordinator och du får 1 – 2 fortlöpande utbildningar, per år.

Du som söker ska vara minst 20 år och kunna hålla 1 – 2 fasta klasser i veckan antingen morgon, dag, kväll eller helg.

”Mer än bara ett Gym”

Vi är en träningsanläggning i Vallda som startade 2014 med en helhetssyn på friskvård och hälsa.  Vi har idag, under högsäsong, runt 90 gruppträningspass i veckan med allt ifrån lugnare pass såsom pilates & yoga till högintensiva pulsträningspass. Vi har menyträningsupplägg med vårt förkoreograferade koncept som är 25 minuters pass men även 45, 60 och 75 minuters pass inom både yoga och styrka/ pulshöjande träningsupplägg. Vår målgrupp är bred och vi arbetar ständigt för att tillgodose allas träningsbehov. Vi har en nära kontakt med våra medlemmar och en fin familjär känsla på klubben. Vi har ca 900 medlemmar och ca 25 personer som jobbar hos oss.

Träningsbranschen växer ständigt och det finns många stora gym idag och ännu fler olika träningskoncept. Fler och fler vill börja träna och investera i sin hälsa. Vi arbetar för att ge våra medlemmar det där lilla extra så de lyckas med sin träning och alltid bär med sig en positiv och härlig känsla med sig hem. Vi vill skapa vanor som är bestående och att träningen blir en naturlig del i vår vardag och något som vi ser fram emot!

Välkommen med Din Ansökan till linda.orn@actimera.se