Bokningsregler – gruppträning


Bokningsregler

Information om bokning av gruppträningspass

 

JUSTERINGAR PÅ GRUND AV COVID – FÖR ÖKAD TRYGGHET TILL TRÄNING OCH MINSKAD TRÄNGSEL.

KLASSER UTOMHUS

Pulsträning, Styrka, Funktionell träning, Stationsträning, Crossbox, SpringMera (ny löparklass), Stavgång och Afro! Finns inget dåligt väder….Utomhusklasserna checkas in via inspiratören på utsidan så slipper dessa klasser gå in i lokalerna.

MER TID MELLAN KLASSERNA

Från och med onsdag den 4/11 ökar vi mellanrummet mellan alla klasser med 10 min, samt parerar starttider för att undvika trängsel mellan klasserna och för att vi ska hinna torka av och plocka undan redskap.

Gäller ej utomhusklassernas start.

RISKGRUPP

Särskilda klasser på måndagar, tisdagar och torsdagar. Cirkelsalen i gymmet är reserverad för riskgrupp, tisdag och torsdag mellan 13-15. se mer info >> https://actimera.se/riskgrupp/

BOKNING – REGLERING UNDER COVID

Vi minskar ytterligare på antal i våra salar. Det gör att vi behöver justera antalet klasser per person/dag så alla får en chans att delta på klasser under tider då folk kan träna. Finns det gott om platser närmare start är du självklart välkommen att delta.

Du kan boka 5 dagar framåt från det aktuella klockslaget. Vi rekommenderar

2 x 25 minuters klass eller ett längre pass samma dag och max 8 bokningar under en 5-dagarsperiod. 10 minuter innan ditt första pass startar checkar Du  in på inpass datorn. 10 -5 minuter innan passet startar går ej avbokade eller ej incheckade platser till dem som står på reservlistan. Vi ber dig vara startklar för passet senast 5 min innan start.

RESERVLISTA 

Om passet är fullbokat kan Du ställa dig på reservlistan. Platserna delas ut efter turordningsprincipen där nr 1 på reservlistan får den första lediga platsen, osv.  Väntelistan uppdateras löpande vid avbokningar och så snart någon ordinarie avbokar flyttas Du upp på listan. Kom ihåg att registrera dig på in passdatorn att Du kommit även om Du fortfarande är reserv och vill delta i ett pass. Du får en plats i mån av plats. Det skickas sms till Dig om du får en ordinarie plats på det aktuella passet. Reservlistan är aktiv fram till 30 min före klasstart. Därefter gäller dropin i mån av plats.

Vi ber Dig kontrollera att Du har angivit rätt e-postadress och mobilnummer, under ”Mina sidor”/”Mina inställningar”.

AVBOKNING OCH BOKNINGSBEGRÄNSNING

Bokade som är ordinarie samt reserver kan avboka ett gruppträningspass fram till två timmar innan klassen startar, via hemsidan eller appen. Om Du glömmer att avboka ett pass så får du en varning som är aktiv i 30 dagar. Vid tre varningar under en löpande 30-dagarsperiod spärras Du från bokning fram tills dess att den första varningen löper ut. Dina övriga varningar ligger kvar tills de också löper ut. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till Actimera. Bokningen görs då i Receptionen 10 min innan passet startar vid mån av plats. Du kan också låsa upp varningar genom att betala 100 kr/varning och åter kunna boka Dig som vanligt. Detta görs i Receptionen.

Om Du står på väntelistan och går framåt och får plats, räknas det som en saknad avbokning om Du inte kommer till passet, oavsett hur nära passets start det sker. Du får ett sms med en länk där du direkt kan avboka dig om du inte önskar platsen. Det är viktigt att Du checkar in till passet med en gång Du kommer till centret eller avbokar, även om Du står på väntelistan.

KONTAKT VID BOKNING OCH AVBOKNING

Du kan boka/avboka pass via våra appar för iPhone och Android, på Actimera.se/Mina sidor (Boka pass) eller i Receptionen på Actimera. Actimera kan inte garantera en önskad avbokning från att få en varning om den kommer via mejl, sms eller telefon.

FORCE MAJEURE

Vid ev. olyckor på vägar som förhindrar Dig att kunna komma i tid till incheckning kontaktar du receptionen 0300-15600 direkt eller vid ankomsten och/eller checkar in dig för ditt ev. nästa pass. Tips: värm upp dig i gymmet så länge som en bra start för kommande pass.

 

Vi önskar Dig en underbar dag och väl mött i salen!