Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

Cirkel­träning

LIFE FITNESS CIRCUIT
Life Fitness Circuit är en idealisk styrketräningslösning. Trygg och enkel att använda, vilket gör den perfekt för alla motionärer samt nybörjare inom styrketräning. Kombinerar styrka, uthållighet, snabbhet, balans, rörlighet och koordination - perfekt för den som vill komma i form snabbt med andra ord!

Alla utövare får en komplett, total-body träning, från oerfarna till stamkunder, från den som tappat intresset för träning till den som vill utnyttja sin tid maximalt. Maskinerna är enkla att använda och ger utomordentliga resultat.

Alla kan träna cirkel­träning:

Tryggt sätt för den osäkra, nybörjare

Har ingen ålders begränsning. Från 12 – 99 år
Barn 12-15 år tränar tryggt i dessa maskiner (under förälders medverkan)
Du har nått äldre år och har svårt att röra dig
Kom i gång med styrketräning
Stärka muskelmassa
En variation för den erfarna, tränade som kan utmana sig genom att följa tidsintervallerna 45/15. Tungt, lätt i olika kombinationer
Gemenskap, vägledning och pepp i våra cirkelträningsklasser där alla kan vara med. Du utmanar dig utifrån dina förutsättningar.
Du behöver inte ens tänka eller hålla koll på tiden. Det gör ”fyren” åt dig.
ENKLA OCH TYDLIGA KNAPPAR

Inga inställningar på maskinen, bekvämt placerade knappar och enkla att använda så att användare snabbt kan ändra motstånd. Känns tryggare för nya motionärer än traditionella pinnsystem. Även ett utmärkt, tryggt sätt att introduceras till att stärka sin muskulatur som senior från 65-90 år.

VÄLJ NIVÅN PÅ MOTSTÅNDET

Alla maskiner använder samma motståndsskala. Om en användare föredrar nivå 7 för den övre delen på kroppen på en maskin kommer de antagligen att använda nivå 7 på alla överkroppsövningar i maskinserien.

Personlig vägledning

Är du helt ny på ett gym, guidar vår duktiga personal dig för att du ska komma igång med cirkelträningen. Du kan också boka dig som medlem i vår app, på en gym-introduktion för en trygg start uppe i gymmet.

chevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram