Föreläsning med Monika Björn


Föreläsning med Monika Björn Tisdag 13 november kl. 18.00

 

Varmt välkommen till Actimera denna kväll för att ta del av föreläsningen – Stark genom klimakteriet.

Föreläsningen startar kl. 18.00, så kom i tid!

Efter föreläsningen ges tid för frågor samt boksläpp.

Vi bjuder på fika!

 

OBS! Begränsat antal platser!

Kostnad för Medlem: 150 kr, Icke Medlem: 200kr

 

Anmälan sker enligt nedan formulär och Biljett betalas i receptionen mån-tors 16.30-20.00 eller via Swish till 1235557822 senast 31 oktober. Uppge MONIKA samt NAMN vid Swishbetalning

 

Monika Björn – Stark genom klimakteriet

Fysiskt – Psykiskt – Mentalt

Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn skriver om hur vi själva kan påverka vårt välmående.

Stark genom klimakteriet är en inspirationsbok för aktiva kvinnor som vill ta makten över sin egen hälsa. En positiv bok som visar att det finns hopp – och att det finns många saker man själv kan göra för att må bättre under en för många tuff tid i livet.

Boken vänder sig framför allt till de som upplever milda till medelsvåra symptom under klimakterietiden. För kvinnor som lider av svåra besvär betonar boken vikten av att inte vänta med att söka experthjälp. För ett är säkert, förr eller senare hamnar hälften av befolkningen här och då är det bra att veta vad du kan göra åt de vanligaste besvären.

Stark genom klimakteriet ger praktiska tips och råd om hur du kan lindra klimakteriebesvär med fysisk aktivitet och träning som kan utföras i princip var som helst. De tre områdena kondition, styrka och rörlighet med yoga ingår i boken, liksom den viktiga avslappningen med andnings­övningar och enklare meditation.

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din mobil (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Anmälan för

Medlems

Meddelande (T ex om du tar med en vän, ange gärna namn och epost)