Gruppträning


FortGjort 25 minuters klasser

På ActiMera har du över 60 klasser i veckan att välja på. Ett unikt träningsupplägg finner du med vårt grupptränings koncept FortGjort Träning. Alla klasser är korta intensiva 25 minuters pass med tydliga och glädjefyllda instruktioner från någon av våra inspiratörer. Kör ett 25 minuters pass och få till träningen vid tillfällen där du inte annars hade hunnit med och träna. Alla kan vara med på våra FortGjort klasser då man tränar efter sin egen dagsform. Ett pass räcker men orkar du ännu mer kan du köra flera klasser på raken – DU väljer!

5 Goda skäl till FortGjort Träning.

Tiden är den största anledningen till att människor inte tränar regelbundet. FortGjort Träning är för dig som vill ha tid att träna då alla gruppträningsaktiviteter är 25 minuter.

Variation är viktigt för din motivation och för att du ska få effekt av din träning. FortGjort Träning erbjuder en mängd olika gruppträningsaktiviteter.

Enkelhet är A och O för att du ska få valuta för din träning. Alla gruppträningsaktiviteter är enkelt uppbyggda för att du ska få mycket träning på kort tid.

Glädje gör att du vill ha mer. Med FortGjort Träning slutar du när det är som roligast.

Användarvänligt för alla. Gruppträningsaktiviteterna i FortGjort Träning är förkoreograferade vilket ger inspiratören möjlighet att lägga fokus på det som är viktigast: deltagarna. Alla övningar och rörelser går att nivåanpassa vilket gör att varje deltagare kan arbeta utefter sin individuella förmåga.

Bokningsinformation

Vårt schema anpassas efter tillgång, efterfrågan samt våra medlemmars önskemål och våra instruktörers möjligheter. Vi erbjuder under högsäsong så många som 50 pass i veckan men utbudet kan variera. Vi jobbar allt vad vi kan för att alla ska få möjlighet att gå på sitt favoritpass. För att kunna ge våra medlemmar det optimala schemat önskar vi att Ni alltid bokar er på det pass ni önskar gå på. Avboka passet senast två timmar före i den mån det är möjligt. Då ger du andra möjlighet att få plats. Bokning av pass kan först ske först fem dagar före. Om det är mindre än 3 bokade 2 timmar före passet kommer ni kontaktas via sms eller samtal.

Reservplatser

Vi har upp till 5 reservplatser till varje pass. Är du intresserad av ett visst pass boka dig gärna som reserv så ser vi hur stor efterfrågan just det passet har så får vi en bättre bild av efterfrågan.Skulle det ske avbokningar får du per automatik ett mail om att din plats blivit ordinarie.