KICKSTART – Dags att göra en förändring!


Välkommen till Kickstart som jag skapat för Dig som vill minska fettdepåerna samtidigt som du stärker musklerna. Mitt namn är Anna Wallenberg och jag är Kostrådgivare på Actimera. Detta upplägg är en Kickstart – ett ganska tufft upplägg för dig som är redo att satsa hårt de 4 kommande veckorna, kanske inför en utmaning, ett lopp eller bara få till en viktnedgång i form av fettreducering. Jag vill understryka att detta upplägg INTE är en livsstil, som jag tar fram i en Personlig Kostrådgivning. Detta är just en KICKSTART.

Du får allt material skickat via email som PDF som du antingen sparar i din telefon, eller skriver ut när du jobbar med det. Du kan starta Din Kickstart precis när du vill och kan gå ”all-in” under 4 veckor. Kombinationen av Kostschemat och träning är den ultimata för att tappa kroppsfett och bibehålla muskelmassan. Det går även att satsa bara på kosten, om man tex blir sjuk, inte har tillgång till gym osv.

I Onlineupplägget Ingår detaljerat kostschema, mätguide, näringslära, träningstips, 2 x Inbodymätningar samt allt skriftligt material. Detta ingår inte: personligt kostupplägg, personligt träningsupplägg eller coachning. Men önskar Du komplettera med Personligt Träningsupplägg, fler kroppsmätningar eller personlig Kostrådgivning, kontakta mig Anna Wallenberg. Så ordnar vi det givetvis.

För att få tillgång till materialet anmäler du dig nedan och erlägger inbetalning på 649 kr. Du betalar direkt via hemsidan och Klarna https://actimera.se/produkt/din-kickstart-2019/ eller på Cluben med kort, alternativt SWISHA till nummer: 123 555 78 22. Om du inte kommer in så skicka en skärmdump på Swishen till 0768-002146. Efter det, skickas materialet ut. Pris: 649 kr.

Varmt Välkommen till Din Kickstart !

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din mobil (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Medlemsinfo
  MedlemEj Medlem

  Vill ha information om personligt tränings eller kostupplägg
  NejJa

  Övrigt (Ange ev övrig information eller önskemål)