Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

Vill du gå ner i vikt?

TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA! Alla hörnstenar för ett bättre mående på sikt. Är du redo?

ANMÄL DIG
Kursstart: April 2024
Antal platser: 6
Pris för medlemmar: 8 500 (Avbetalning på 5 mån 1700kr/mån)
Pris för icke-medlemmar: 11 200 kr (Avbetalning på 5 mån 2 240 kr/mån) 

Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med viktminskningsprogram som fungerar.
Som Weight Trainer deltagare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.
Tillsammans med en Coach får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

Du har egen Coach som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din Coach kommer du garanterat att nå dina resultat.
Under Weight Trainer-programmet träffar du din Coach regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

24 träningspass i grupp med din Coach
8 st föreläsningar om våra 4 delar; TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!
Ljudfiler med avslappning och mental träning
Kostrådgivning
3 st Inbody- vägningar - Personliga träffar med din Coach

Efter sex veckor hade Marie redan gått ned i vikt, mer energi, sov bättre, var starkare, var gladare och mådde så mycket bättre och hade känt ett väldigt fint stöd från sin coach hela vägen.

Marie
Deltagare WT hösten 2022
ANMÄL DIG
chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram