Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

Vill du gå ner i vikt?

Gå till läs mer för att läsa om vår vikt filosofi. Alla är vackra som vi är. Varför är vi ändå inte glada och nöjda? Vi har nu specialkompetens för dig som har en önskan att göra en eller flera förändringar där vikt ingår som en del. Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

ANMÄL DIG
Kursstart: 10 Januari 2023
Pris för medlemmar: (Kontakta oss) info@actimera.se
Pris för icke-medlemmar: (Kontakta oss) info@actimera.se
ActiMeras filosofi kring vikt: Vi tror det är bra att du som är intresserad eller tveksam tydligt förstår våra tankar kring vikt. Vi är alla unika och vackra som vi är. Alla behöver inte gå ner i vikt för att man har lite överskott. Det behöver inte föreligga någon risk hos just dig att du har en ohälsosam fetma och ligger i riskzon för livsstilssjukdomar. Är du tveksam eller orolig skall du kontakta din läkare och få svar så du kan sova lugnt och slippa oroa dig eller kanske du får rådet att det är dags att få ner den ohälsosamma fetman. Oavsett skäl - trivsel kilona, trötthet, nedstämdhet, dålig sömn, depression, utbrändhet, dålig/a relation/er. Steget mot ett starkare Du och ett bra mående igen kan vara genom att börja ta dig an en sak i taget. Oavsett vad. Att starta en viktnedgång och komma igång med träning med ditt egna team kan vara ett utmärkt sätt. Vi vet att är du nöjd, har bra sömn, äter ok enligt din nya kunskap, känner dig stark, har minskad stress. Då kan du leva och inte bara överleva. Så har du bestämt dig utifrån Din anledning? Vårt program heter Weight Trainer och är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tillsammans med andra deltagare i en mindre grupp tränar tillsammans och blir coachad av din vikt och träningscoach vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Genom att anmäla dig nu när du har en go känsla tar du steget du behöver. Allt är serverat du ska bara göra som din coach säger. Tillsammans med din Coach kommer du garanterat att nå dina resultat. Under Weight Trainer-programmet träffar du din Coach regelbundet, samtidigt som du transformerar din livsstil steg för steg. Du kommer implementera kost, träning, njutning och tänka lätt i din vardag. Du har full tillgång till en digital portal där hittar massor av spännande verktyg och information. Allt du får lära dig under kursen finns på portalen.
24 träningspass i grupp med din Coach
8 st föreläsningar om våra 4 delar; TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!
Ljudfiler med avslappning och mental träning
Kostrådgivning
3 st Inbody- vägningar - Personliga träffar med din Coach

Efter sex veckor hade Marie redan gått ned i vikt, mer energi, sov bättre, var starkare, var gladare och mådde så mycket bättre och hade känt ett väldigt fint stöd från sin coach hela vägen.

Marie
Deltagare WT hösten 2022
ANMÄL DIG
chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram