Mammabarn träning

Mammabarn träning

en kurs i återträning efter graviditet!

Grattis till ditt mirakel! Tänk vilken fantastisk resa du har gjort och vilken enorm förändring din kropp gått igenom den senaste tiden. Kroppen är bra på att återhämta sig själv men med rätt kunskap och redskap ger du dig själv den bästa förutsättningen för att stärka dig rätt och minska risken för skador längre fram.

 

Övningarna är anpassade för den nyblivna mamman och det är fokus på bäckenbotten samt stärkande rygg- och bålövningar. Träningen är funktionell vilket syftar till att stärka koppen för att klara av de krav vardagen ställer på oss. Träningsprogrammet utarbetas och instrueras av sjukgymnast och certifierad mammamage tränare med stor erfarenhet av träning före och efter graviditet.’

 

Praktisk information

Första tillfället 12 mars kl 10, är en praktisk workshop om hur kroppen påverkats under din graviditet och hur du återtränar dig på bästa sätt. Vad händer med magmusklerna under och efter graviditet, vad är en diastas? Materialet grunda sig utifrån konceptet mammamage. Vi kommer även att gå igenom övningar som du kan utföra hemma.

 

Träningen kommer starta den 26 mars och pågår i fyra veckor, varje torsdag kl 10- 11. Jag kommer coacha dig i din träning, som kommer vara inriktad på bäckenbotten, bålstabilitet och rörlighet rygg. Ta gärna med en filt som barnet kan ligga på. Under klassen är det okej att amma, byta blöja och leka med barnet. Det är barnets behov som går först. Vill barnet inte alls vara med går det bra att lämna salen och komma tillbaka en annan dag. Alla jobbar efter sina egna förutsättningar!!

Pris: medlem: 400kr,  icke medlem; 550 kr.

 

Välkommen att kontakta mig för frågor, helena.cato@actimera.se. Anmälan görs på vår hemsida nedan, Du har din plats bokad när du har betalt med swish 123 55578 22.

Varmt välkomna!

 

Helena Cato

Leg sjukgymnast

Telefon: 076-8000918

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din mobil (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Anmälan för

Meddelande eller fråga

Varmt välkomna!