ActiMera Kidz

 

imagesMP9Y27LM

ActiMera Kidz 4-6

Det här är en kurs för barn 4-6 år. Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor. Innehåller även hinderbana och en kortare yogasaga.

ActiMera Kidz 6-8

Det här är en kurs för barn 6-8 år. Till den senaste musiken och med de coolaste rörelserna har vi kul tillsammans. Innehåller en del sammarbetsövningar samt yogasaga.

ActiMera Junior

I Actimeras ungdomsträning får alla barn i åldern 9-12 år med spring i benen har riktigt kul i salen. Lektionerna bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge en allsidig träning samt förbättra barnens motorik och koordination. Vi vill skapa rörelseglädje, gemenskap och upplevelser.

Passen utarbetas av en leg sjukgymnast, idrottslärare och instruktör med vana att leda ungdomsgrupper.

Praktisk information

Kursstart vecka 38

Kidz 4-6: söndagar kl15.00- 15.40

Kidz 6-8: söndagar kl 15:50- 16:30

Junior: fredagar kl 15-15.45

Antal tillfällen: 10 gånger Uppehåll vecka 41, 44

Avslutning: Då är nära och kära välkomna att deltaga för att se vad barnen har lärt sig. Som besökare får du se utdrag av en lektion och även prova på själva. På slutet blir det en liten show som barnen har fått träna ihop sig inför. Avslutas med fika, diplomutdelning och andra överraskningar. Det sista och avslutande tillfället är under vecka 50.

Klädsel: Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula eller en danssandal.

Vi rekommenderar att föräldrarna väntar utanför träningssalen. Vår erfarenhet är att koncentrationen i gruppen blir bättre då. Vi tycker dock att det är viktigt att alla barn känner sig trygga i dansgruppen och tillåter att föräldrar vid behov vara med sina barn. Du som förälder kommer då delta aktivt i delar av lektionen.

Anmälan gör du till info@actimera.se eller via kontakta Oss

Kostnad: 1095kr

Kostnad: barn till medlemmar 795kr

Välkomna!