Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

Om oss

Hej och välkommen!

När du kliver in genom dörren landar du direkt i hjärtat av Cluben. I vårt vackra vardagsrum med flygeln i centrum och kaffemaskinen inom nära räckhåll för en avkopplande stund före eller efter träning. 

Det är här vi samlas efter träning, under julen eller vid event, småpratar med bekanta, vänner & lär känna nya vänner. 

Du får såklart en egen nyckel och du kommer och går precis som du önskar.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Clubkänsla
En go känsla när jag kommer hem. Jag lär ofta känna andra medlemmar och personalen och kan om jag vill alltid prata en liten stund när jag passerar, möter dem på Cluben. Ett vänligt hej till varandra det gillar vi. Återkommande clubträffar & event under året. Håll utkik på ActiMera tavlan och på sociala medier.

Träningsglädje
Oss som du möter i gruppträningsalarna - vi kallar oss inspiratörer. Vi vill inspirera och vägleda dig med glädje och positiv energi när vi skapar magi tillsammans i salen. Lämnar ett skönt eller svettigt träningspass med en go känsla i kropp & själ. Genom att röra sig 2-3 dagar i veckan med pulshöjande pass i någon form är du ”hemma” som vi säger hälsomässigt. Det är vad som krävs för att kroppens värden som högt blodtryck, diabetes och andra livsstilssjukdomar håller sig i schack.

Resultat
Vi som arbetar som Personliga Tränare på ActiMera kan hjälpa dig som har ett lite mer specifik önskan eller mål. Skulle du prova att träna med oss under en tid skulle du upptäcka några saker som du kanske inte tänkt på när man tänker på Personlig träning:

1. Din hjärna behöver aldrig processa eller skapa motstånd inför vad som komma skall på träningen. Den delen sköter vi och skräddarsyr varje pass med nya roliga övningar. 

2. Under tiden du tränar med oss servar vi medans du tar en välförtjänt paus mellan övningarna. 

3. Du kommer att känna du klarar mer än du trodde, ofta med ett positivt beröm av oss. Du lämnar passet med en go känsla av att du tränat precis rätt för just din kropp och utgångsläge. 

4. Efter en tid visar sig resultatet. En fantastisk känsla.
Vi vill att du ska finna att du hittat hem, även om din tid blir kort eller lång av olika livsförändringar. Hos oss kan man komma tillbaka gång på gång. Man kan alltid börja om. Så varmt välkommen hem! Vi sätter på kaffet så länge….
chevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram