Personal

Anna Wallenberg Medlemsrådgivare/Personlig Tränare/Inspiratör & Kostrådgivare med ett stort intresse för träning i olika former, resor, natur och socialt umgänge. Lever livet i Yin & Yang, där båda delar är lika viktiga. Undervisar i Yinyoga, Fysyoga, HIT, Styrka, Spinning, Multiträning, Cirkelträning & Rörlighet.

 

 

 

 

 

Helena Cato, Leg. Sjukgymnast, Medicinsk PT, Inspiratör, Gruppträningsansvarig, Företagsansvarig, Föreläsare. Ge din kropp de bästa förutsättningarna genom en balanserad träning med fokus på rörelsekvalité och glädje. Investera i dig själv och Du kommer märka skillnaden. Specialitet: funktionell träning i alla dess former, step intervall och dans. (Föräldraledig)

 

 

 

 

Linda Örn, Medlemsrådgivare/Inspiratör/Grundare ”Jag vill att människor ska trivas hos oss och bli inspirerade till att träning blir en naturlig del av vardagen.” En livslång last man inte kan vara utan, med bara goda påföljder”

 

 

 

 

 

Mia Lilja, –  Gruppträningsansvarig (GTA), Inspiratör i Global Yoga, YINYoga, RörlighetsYoga, Chi gong, Pilates, Release, Cirkel station, Pulsgång och gymintro. Lic. Personlig Tränare, Lic. Yoga lärare, Lic. Chiball instruktör, Diplomerad kostrådgivare, Lic. gyminstruktör, medlemsrådgivare. En förändring är alltid möjlig och man kan allt man vill!

Gör alltid det bästa av din egen förmåga och dina förutsättningar.

 

 

 

 

Kristoffer Degerlund, Personlig tränare, Pt utomhusträning, Pulsträning, Mage &rygg, Gymintro och Cross cage.
Fd: Handbollsspelare, kampsportare och numera fotbolls tränare som brinner
för hög intensiv och styrketräning.
Med Kristoffer blir träningen alltid en utmaning och glädjefull stund.

 

 

 

Robert Rohana, Inspiratör Spinning, Pulsgång och Cirkel. Som inspiratör vill jag förmedla glädje och positiv energi i en gemenskap där vi kämpar tillsammans mot en bättre hälsa. Specialitet: Pulsgång/spinning – långa pass.

 

 

 

 

 

Ingela Lagergren,  arbetar i receptionen samt är Inspiratör i Hathayoga och YINYoga.
Jag brinner för utveckling, att få inspirera andra till att ta sitt nästa steg. Lycka för mig är att se när någon har upptäckt en ny möjlighet i sin kropp, en ny öppning både vad gäller det fysiska som det mentala.

 

 

 

Christina Lovefall (kallas för Ina), Inspiratör Mage &rygg, Styrka, Multiträning och Skivstång. Vår hälsa är det viktigaste vi har och grunden till att allt annat skall fungera. Ett genomfört pass ångrar man aldrig och jag vill bidra med att ge den lilla extra pushen och energi som ger mersmak !

 

 

 

 

 

Elisabet Nilsson, Mig ser ser både i receptionen och som Inspiratör Cirkel, pulsgång, Soma rörlighet, pulgympa, pulsträning och Station. dipl kostrådgivare, instruktör SOMA Move, Dipl. Mamma/barn samt gravidträning & gravidyogainstruktör.
Jag är en energisk person som Älskar allt som rör träning och hälsa, kost
och välmående, men även mat, vin och resor. Att finna ”balans” i livet är en konstant, pågående resa. Vill som inspiratör sprida träningsglädje, med fokus på teknik, bra hållning och variation.

 

 

 

Thomas Nilsson

 

 

Linda Ericsson, Som inspiratör på Actimera vill jag ge alla energi, pushning och resultat i sin träning. Älskar fartfyllda pulsgångspass! Linda instruera även skivstång och Mage/ rygg.

 

 

 

 

 

Annika Larsson ,– Inspiratör i skivstång, mage/rygg, pulsträning, pulsgång/cykel, stationsträning, bål- och balans, HIT samt löpning. Det är aldrig för sent att börja investera i sin kropp och att känna kraften inifrån och ut. Jag vill bidra med glädje och pepp för att träningen ska kännas extra rolig !

 

 

 

 

Teresa da Silva – Leg. sjukgymnast  och Inspiratör Mage &rygg, Multi träning och Rörlighet.

 

 

 

 

 

 

Anette Johansson, -Inspiratör  Specialitet: Spinning och pulsgång.

 

 

 

 

 

Lena Andersson, massör, medicinsk fotvård, kinesiotejping & öronakupuktur. Lena kan du antingen boka tid hos för behandling eller möta på hennes Qi gong eller Pilates med Chiball®- passen . Hennes stora intressen förutom sitt arbete är variations träning som främjar kropp och själ.

 

 

 

 

Lotta Nord, Inspiratör i Bål & balans, Pulsgång och Cross Cage.
Träning är glädje och positiv energi. Jag vill inspirera till en rolig träningsupplevsele som ger resultat.

 

 

 

 

 

Maria Göransson, Internationellt certifierad Iyengar yogalärare. Diplomerad Yogamassör. Jag undervisar i Iyengar yoga, och ger Yogamassage. Jag fascineras och inspireras av hur yoga, massage och annan träning kan hjälpa människor att må bättre på så många plan.

 

 

 

 

Matilda Culjak, Inspiratör i Pulsgympa, Mage & rygg och Stepstyrka, Som inspiratör vill jag gärna förmedla glädjen över att röra på sig. Det ger så många hälsoframgångar och det är aldrig försent att börja röra på sig. Du är starkare än du tror-våga svettas!

 

 

 

 

Sandra Schönefeld-Parks,Icf certifierad coach och Diplomerad funktionell instruktör genom SAFE, på Actimera är jag inspiratör för mage/rygg, funktionell och rörlighet.
Jag vill inspirera människor att hitta träningsglädje och ha roligt när de tar sig tid att komma till ett träningspass. Livet i stort handlar om att fylla den med mening och växa i varje steg man tar.
Motto i livet: Life is like a box of chocolate you never know what you are going to ge

 

 

 

Bo Bosse Larsson Inspiratör: Skivstång, Pulsträning, Station och Cage.
Att få vara en del av och se andra utvecklas är min passion. Med friidrotten som förebild inspirerar jag till en allsidig träning för en god vardagsfysik. Min specialitet har jag inom löpningen varför rollen löpcoach ligger mig extra varmt om hjärtat. Inom kort kommer ni även se mig som Licensierad PT.

 

 

 

 

Lina Koch Inspiratör

 

 

 

 

 

 

Elin Gryte Inspiratör för Kidz och Teens grupperna. Jag vill inspirera till glädje, rörelse och en härlig energi på våra söndagsklasser!

 

 

 

 

 

Sara Gryte