Personal


Anna Wallenberg Medlemsrådgivare/Personlig Tränare/Inspiratör & Kostrådgivare med ett stort intresse för träning i olika former, resor, natur och socialt umgänge. Lever livet i Yin & Yang, där båda delar är lika viktiga. Undervisar i Yinyoga, Fysyoga, MRL, styrka, spinning,  Multiträning, cirkelträning; Cross box & rörlighet.

 

 

 

 

 

Bo Bosse Larsson Personlig Tränare Inspiratör: Skivstång, Pulsträning, Station, gymintro, Löpcoach, Cirkel, MT , Crossbox och Cage.
Att få vara en del av och se andra utvecklas är min passion. Med friidrotten som förebild inspirerar jag till en allsidig träning för en god vardagsfysik. Min specialitet har jag inom löpningen varför rollen löpcoach ligger mig extra varmt om hjärtat. Inom kort kommer ni även se mig som Licensierad PT.

 

 

 

 

Linda Örn, Medlemsrådgivare/Inspiratör/Grundare. Specialitet dans.

”Jag vill att människor ska trivas hos oss och bli inspirerade till att träning blir en naturlig del av vardagen.” En livslång last man inte kan vara utan, med bara goda påföljder”

 

 

 

 

Mia Lilja, –  Medlemsansvarig, Inspiratör i Global Yoga, YINYoga, Qi gong/tai chi, Mjuka rörelser, Pilates, Release, Cirkel, Station, TABATA, Pulsgång, Cross Box och gymintro.

Lic. Personlig Tränare, Lic. Yoga lärare, Lic. Chiball instruktör, Diplomerad kostrådgivare, Lic. gyminstruktör, medlemsrådgivare.

En förändring är alltid möjlig och man kan allt man vill!

Gör alltid det bästa av din egen förmåga och dina förutsättningar.

 

 

 

 

 

Robert Rohana, Inspiratör spinning, pulsgång, station och cirkel. Som inspiratör vill jag förmedla glädje och positiv energi i en gemenskap där vi kämpar tillsammans mot en bättre hälsa. Specialitet: Pulsgång/spinning – långa pass.

 

 

 

 

 

Elisabet Nilsson,  Inspiratör cirkel, pulsgång, Soma rörlighet, pulgympa, pulsträning och station. dipl kostrådgivare, instruktör SOMA Move, Dipl. Mamma/barn samt gravidträning & gravidyogainstruktör.
Jag är en energisk person som Älskar allt som rör träning och hälsa, kost
och välmående, men även mat, vin och resor. Att finna ”balans” i livet är en konstant, pågående resa. Vill som inspiratör sprida träningsglädje, med fokus på teknik, bra hållning och variation.

 

 

Thomas Nilsson Inspiratör i Box- med mitzar, Har mångårig erfarenhet av boxning och diverse kampsporter. Mina boxpass är kampsportinspirerad konditionsträning. Jag hjälper dig med tekniken och ser till att du får upp konditionen till en högre nivå. För mig är det viktigt att både nya och rutinerade känner sig välkomna och att de utvecklas.

 

 

 

 

 

 

Christina Lovefall (kallas för Ina), Inspiratör Mage &rygg, styrka, Multiträning och skivstång. Vår hälsa är det viktigaste vi har och grunden till att allt annat skall fungera. Ett genomfört pass ångrar man aldrig och jag vill bidra med att ge den lilla extra pushen och energi som ger mersmak !

 

 

 

 

Linda Ericsson, Som inspiratör på Actimera vill jag ge alla energi, pushning och resultat i sin träning. Älskar fartfyllda pulsgångspass! Linda instruera även skivstång och mage/ rygg.

 

 

 

 

Annika Larsson Gruppträningsansvarig. Inspiratör i skivstång, styrka, multiträning, mage/rygg, pulsträning, pulsgång/cykel, stationsträning, bål- och balans, samt löpcoach.

Det är aldrig för sent att börja investera i sin kropp och att känna kraften inifrån och ut. Jag vill bidra med glädje och pepp för att träningen ska kännas extra rolig !

 

 

 

 

Teresa da Silva – Leg. sjukgymnast  och Inspiratör Mage &rygg, Multi träning, Funktionell träning och rörlighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lotta Nord, Inspiratör i pulsgång, MRL, skivstång, TABATA och stepstyrka.
Träning är glädje och positiv energi. Jag vill inspirera till en rolig träningsupplevsele som ger resultat.

 

 

 

 

 

 

Matilda Culjak, Inspiratör i Pulsgympa, Mage & rygg och Stepstyrka, Som inspiratör vill jag gärna förmedla glädjen över att röra på sig. Det ger så många hälsoframgångar och det är aldrig försent att börja röra på sig. Du är starkare än du tror-våga svettas!

 

 

 

 

Santdra Schönefeld-Parks Icf certifierad coach och Diplomerad funktionell instruktör genom SAFE och Yinyoga lärare.På Actimera är jag inspiratör i Yinyoga

Jag vill inspirera människor att hitta träningsglädje och ha roligt när de tar sig tid att komma till ett träningspass. Livet i stort handlar om att fylla den med mening och växa i varje steg man tar.
Motto i livet: Life is like a box of chocolate you never know what you are going to ge