Personlig Tränare – ActiMera

VI VÄXER OCH SÖKER NU FLER MEDARBETARE

 

Vill du arbeta på en träningsklubb med personlig atmosfär i exklusiv miljö!

ActiMera ligger i Vallda Heberg med natursköna vidder med närheten till Kungsbacka och med en demograf på över 12 000 personer.

För att du ska lyckas söker vi Dig som vill satsa helhjärtat och har bestämt dig. Du är en person som har viljan, energin, engagemanget och som verkligen kan träning. Vi vill att du ansvarar för dina kunder och har kunskap och förståelse för säljprocessen. Du vet också att din framgång skapas genom att ha kundens mål som ditt mål skapar du nya affärer både bland befintliga medlemmar och nya. Du har lätt för att skapa goda relationer med våra medlemmar och med dina kollegor. Du har möjlighet att lägga ditt schema men vi önskar att du är tillgänglig både dagtid, kvällar och helger.

Vi som din arbetsgivare på ActiMera satsar på dig och hjälper dig att skapa förutsättningar för att du ska lyckas. ActiMera tillsammans med CMS Sweden erbjuder utbildningar och verktyg som stödjer dig i din roll som Personlig tränare.

För att arbeta som Personlig tränare krävs en av oss godkänd PT-utbildning som t ex SAFE Educations PT-utbildning, The Academy, Fustra.

Skicka din ansökan till Helena Cato, med en filminspelad presentation om dig själv på ca 1,5 min samt en kompletterande CV.

Email: helena.cato@actimera.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vänliga tränings hälsningar

ActiMera