Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

De bästa har egen tränare

Personlig träning

Alla har sin anledning att anlita sin egen coach. De som använt det vet att de lyckas bättre. Oavsett om det gäller rehabilitering efter en skada, att komma igång med träningen eller att nå stora som små mål.
Personlig tränare - Actimera, Vallda
Personlig tränare - Actimera, Vallda

EXEMPEL PÅ NÄR DET ÄR LÄGE FÖR PERSONLIG TRÄNING

Rehabilitera en skadad axel/knä/rygg
Träna effektivt trots att du har en skada
Komma i finare form
Behålla eller öka muskelmassa snabbt
Minska fettmassan snabbt på ett hälsosamt långsiktigt sätt
Få experthjälp inför en större prestation t ex Klassiker, Maraton
Våga börja träna
Någon ska vänta på dig och ringer dig när du smiter undan, tappar motivationen
Hålla dig skadefri för att kunna hålla på med din hobby du älskar
SÄKER och EFFEKTIV TRÄNING

Vi guidar dig

Våra personliga tränare kan vara din guide till att både lära dig mer om hur din kropp fungerar och vad du kan göra i ett gym, eller hemma för den delen. Det är inte bara reps, set och peppande. De allra flesta av oss tar körkort och körlektioner innan vi börjar köra bil. Vi går en kurs i klättring om vi vill börja med klättring, tar dykcertifikat innan vi dyker, osv.

Den vedertagna synen på Personlig träning (PT) är kanske inte densamma som att ta körlektioner innan man börjar köra bil, men principen vill vi mena är densamma. Detta ger en grund för att på ett säkert sätt träna och att träningen så sedan ger de resultat du vill uppnå.

Det finns kvalitéer i din kropp som behöver utvecklas, återupptäckas och stärkas. Vi anser det finns ett obegränsat värde i att arbeta för att nå dessa.

Du får fler positiva delar ur den såsom skadeförebyggande, bättre och starkare hållning, en riktigt god kroppskännedom, ökad medvetenhet kring dina rörelser och din träning, ökad förmåga att själv korrigera dig till en god hållning oavsett vad du ska träna eller vad du till vardags kan tänkas ta dig för och så vidare. Inte minst, ett stärkt självvärde och bättre förmåga att lösa andra hinder och svårigheter i livet.

Hos oss kan du träna enskilt med egen PT eller i en liten grupp - Pt small group. På hemsidan under kurser finner du aktuella grupp uppstarter 

personlig träning

Tjänster

Inbody Pris

Ett tillfälle: 250kr 
Medlemspris: 195kr
Så här fungerar InBody

PT 

1 tillfälle: 800kr
PT small group: 400kr per tillfälle
(Tillsammans med våra personliga tränare syr vi ihop rätt paket för dig) 
Avbokningsregler
ANMÄL DIG
chevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram