Actimeras Personliga Tränare


Mia Lilja Personlig tränare, Yogalärare, Kostrådgivare och inspiratör.

0768-002037

mia.lilja@actimera.se

Min önskan för mina kunder är att de ska träna varierat styrka, kondition, balans och rörlighet. All träning som utförs oavsett om det är ett tungt pass i gymmet, Yoga, GT, en löprunda eller en Power walk vid havet, gör nytta för att förbättra vår hälsa. Arbetar lika gärna i gymmet tung och explosivt, som enskilt i en sal med andning, rörlighet, balans och styrka. Mitt mål är att du ska hitta en helhetslösning i rutiner runt din kost, träning och vardag. Min styrka som Pt är min långa erfarenhet av att leva med smärta, arbeta med reumatiker, göra en förändring i ditt sätt att tänka och att hitta de djupa musklerna som stabiliserar dig inifrån och ger en god hållning och kraft. Tror på allsidighet där alla delar är lika viktiga för att nå ett resultat.            Det finns inga Quick fix, utan jag vill hjälpa dig och hitta en hållbar livsstil. 

 

Kristoffer Degerlund Personlig tränare, inspiratör

0722-21 04 92

kristoffer.degerlund@actimera.se

 

Bo Larsson Personlig tränare, löp coach, inspiratör

0703-47 97 07

bo.larsson@actimera.se

En stark hållning och en god kondition är vad jag vill medverka till. Oavsett om du vill träna för att må bra i din vardag eller om du har ett specifikt mål är hållningen och konditionen fundamentet. Du kommer göras medveten om din hållning och dina svaga länkar och hur du behöver träna för att komma i balans. Vi kommer linjera upp din hållning från grunden med en träning för starka ben, en stabil bål och ett rörligt och starkt axelparti i balans. För att stimulera din kondition kommer vi jobba med övningar där pulsen går upp. Mitt fokus är på tekniken och detaljerna samtidigt som jag inspirerar dig till att göra jobbet. Jag drivs av att se hur du blir starkare, orkar mer och hur du strålar i din stolta hållning.

Helena Cato Medicinsk Personlig tränare, Leg Sjukgymnast, Gruppträningsansvarig, Inspiratör

0768-00 09 18

helena.cato@actimera.se

 

Jag brinner för rörelse och efter snart 25 år med regelbunden träning och motion är det för mig något jag inte skulle klara mig utan. När jag var 17 år började jag arbeta som gruppträningsinstruktör och har sedan dess arbetat på både svenska och utländsk arena. Våra kroppars kapacitet fascinerar mig, vilket ledde till att jag för 15 år startade min sjukgymnastutbildning. 

” Kroppen känner inte till enstaka muskler, den känner till rörelser”   B. Bobath

De rörelser du gör i vardagen skiljer sig ganska ofta från dem du gör när du tränar. Vid traditionell träning separeras ofta styrka, rörlighet och balans från varandra vilket gör att kroppen inte får möjlighet att fungera som den helhet den är. Kroppen är aldrig starkare än sin svagaste länk och därför måste du träna alla delar av kroppen för att du skall må bra. I mitt arbete fokuserar jag på att hitta kroppens optimala funktion och dess naturliga rörelse. Jag hjälper dig att träna din svagaste länk vilket kommer balanserar upp kroppen och ge dig de bästa förutsättningar för en energifylld, frisk och aktiv kropp.