Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

Kurs i Medicinsk yoga för hormonbalans (6 tillfällen)

Den 24 september startar denna kurs i medicinsk yoga som riktar sig speciellt till kvinnor. Kursledare är Gunilla Bårnsten som är certifierad yogalärare sedan 2009 med en bred utbildning inom Hatha yoga, Yin yoga och Medicinsk yoga i form av Mediyoga Steg 2 samt Hormony Yoga.

Info

När:
6 söndagar med start 24 september kl. 15:00 – 17:00
Plats:
ACTIMERA, Munkhättans väg 5, Vallda
Pris:
Hela kursen: 600 kr för medlemmar, 1.200 kr för icke-medlemmar

Vad är Medicinsk yoga för hormonbalans?

Denna yoga fungerar som en holistisk terapiform där vi jobbar med kroppen fysiskt, mentalt och emotionellt. Passen är utformade att ge största möjliga effekt på hormonsystemet med inriktning på våra körtlar, främst hypofysen, sköldkörteln, binjurarna och äggstockarna. Alla kvinnor efter puberteten mår bra av denna träning och man kan fortsätta hur långt fram i livet som helst för att få famtastiska effekter på sitt välmående, vilket forskning som gjorts visar i form av minskade problem med PMS och under klimakteriets olika faser.
Hormonbalansen utmanas främst av stress så vi arbetar med olika andningstekniker, mjuka dynamiska rörelser och meditationer för att hjälpa våra körtlar att producera en lagom mängd hormon i balans med kroppen. Vi kommer under kursen att fördjupa oss i tekniker och verktyg för att få en djupare förståelse om vår kropp & sinne och få ut maximalt av de 3 olika passen vi kommer att träna på under kursen. Vi har samma pass 2 gånger i rad för att verkligen hitta bästa upplevelsen.

Kursupplägg:

15:00 – 15:30
Teori & genomgång inför själva passet
15:30 – 17:00
Medicinsk yoga (Intoning, djupt balanserade andetag, dynamiska kroppsrörelser, djupavslappning , meditation & uttoning)
17:00
Fika i vår mysiga lobby
Anmälan till FlowYoga i Vallda (klicka på anmälningsknappen och skicka meddelande via Facebook-sidan, direkt till Gunilla Bårnsten via sms 0730514084 eller mail barnstengunilla@gmail.com.
ANMÄLAN
chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram