SOMMARTRÄNA HOS ACTIMERA

SOMMARTRÄNA HOS ACTIMERA –

Träna utomhus under vecka 27 – 32 med & hos oss – kostnadsfritt!

Måndagar kl 19.00 – FUNKTIONELL TRÄNING med Bosse:

Friidrotten är min förebild då det gäller träning. Den har allt. Styrka, rörlighet, spänst, stabilitet, uthållighet, osv. Oavsett gren samspelar alla muskler i din kropp för att få ut maximal funktion. Mitt pass går under funktionell träning med fokus på uthållighet.

Du kommer inledningsvis att få skapa kontakt och aktivitet i dina stabiliserande muskler innan det blir dags för ett 20 minuter långt intervallpass där vi jobbar mycket med hopp och spänst, självklart finns det som alltid alternativa rörelser till att hoppa. Syftet med passet är att du med god hållning och ska kunna komma upp högt i puls för att effektivt träna din kondition.

 

Tisdagar kl 09.00 – YIN & YANG med Lena

Yin & Yang är ett härligt flödande pass där vi kombinerar Tai Chi, Qi Gong, Yoga, Pilates och Release i ett mjukt enkelt flöde. Vi använder vår Chiball till att hitta fokus och stabilitet. Ett enkelt pass som fungerar för alla.

 

Fredagar kl 07.30 – HATHAYOGA med Ingela:

Kom med och starta dagen med utomhusyoga!

Yogan kommer att vara lugn med positioner som passar alla. Hathayogan, är fysisk med sittande, stående och liggande positioner. Den har en förmåga att förena kropp med tanke och andetag.

Här bygger du styrka, smidighet, rörelse och balans, du hittar också lugnet med hjälp av medvetna andetag. Passet börjar med en kort meditation och avslutas med vila. Dessa pass passar dig som vill släppa taget på prestation, i stället ges du möjlighet att känna in vad din kropp behöver utifrån dagsform och förutsättningar. Med yoga blir du mjukare både på in- och utsidan.

Vi möts utanför Actimera – Varmt välkomna!

Bosse, Lena & Ingela