TRÄNA HOS OSS


Träna hos oss
Har du bestämt dig för att göra även träningen till en vana i din vardag?! Då har du hittat rätt! Vi vill erbjuda våra medlemmar just den möjligheten att kunna träna i sitt närområde, när det passar dig och ett utbud som gör att du kan variera dig.

Actimera kan redan från start erbjuda ett stort utbud av gruppträning. Med vårt koncept FortGjort Träning 25 minuter per klass har du tillgång till över 50 klasser i veckan att välja på. Läs mer om FortGjort och våra andra klasser på ”Träna hos oss”

Gymmaskiner – Vårt gym ligger en trappa upp med underbar utsikt över hagar och slätter. Med våra Precor maskiner finner du allt du kan behöva. Är det något ytterligare du skulle önska? Prata med oss:)

I cirkelträningssalen kan du som verkligen vill få en effektiv styrketräning på kort tid, träna i vår cirkel där du bara med ett knapptryck ställer in din maskin. Sen är det bara att köra.

Pulsgång – Spinning känner de flesta till vad det är. Crosstrainers eller indoorwalking är kanske nytt för några. Hos oss kan du välja din favorit!. Med våra pulsgångsklasser på 25 minuter arbetar du i intervaller där arbetet sker efter din egen förmåga och det är hela tiden din egen upplevda ansträngning som styr.

Hos oss är det Du som bestämmer hur mycket, hur svårt, hur jobbigt, hur länge Du vill träna just idag! Hos oss lyder vår filosofi    ”Den bästa träningen är den som blir av”