Vasaloppspinning


Favorit i repris – Vasaloppspinning!

Söndagen den 7:e mars kl. 08.00 går starten till årets Vasaloppspinning på ActiMera. Nytt för i år är att vi gör skidåkarna sällskap utomhus!

Robert och TEAM ACTIMERA guidar Dig längs den 9 mil långa sträckan. Med säkra avstånd, härlig träningsglädje, hejarop, varm blåbärssoppa, banan och kexchoklad kommer vi tillsammans, hela vägen i mål.

 

Du kan välja att boka din egna cykel/crosstrainer eller sätta ihop ett TEAM med dina vänner, då ni turas om att trampa. (2-4 st) Ni väljer!

TEAM ACTIMERA består av flera Inspiratörer som håller igång en av cyklarna/crossarna

Vasaloppet närmar sig och ska man inte åka själv är ju en av årets höjdpunkter att titta på när andra genomför detta fantastiska lopp! Ännu bättre blir upplevelsen förstås om man tillsammans med andra vågar testa sin uthållighet i trygg miljö och “väderskyddat”. Det handlar inte om att bränna allt krut på en gång utan lära dig hushålla med dina resurser. DU bestämmer hur länge du hänger på! I år gör vi det för en god sak.

Samling i Loungen på ActiMera kl. 07:30. Vasaloppsstarten går klockan kl. 08:00 och pågår till första åkare gått i mål, vid cirka 12-tiden. Vi följer loppet på storbild och servar med bananer, blåbärssoppa och kexchoklad längs med vägen.

Anmälningsavgift: 70 kr ( swish – 123 555 78 22)

Betalning för din sträcka sker i efterhand = 1 kr per genomförd kilometer. Allt går oavkortat till välgörenhet, så vi gör det för en god sak.

Dessutom sponsrar vardera Actimera AB och MasteryStep AB med ytterligare 1 kr var för varje total kilometer vi tillsammans genomför. Någon mer som hänger på? Om fler företag vill sponsra så hör av er till Vasa välgörenhet. Du behöver ju inte cykla/pulsa för att göra en god sak. Förra året cyklade vi ihop över 5000 kr till Cancerfonden. Blir vi några fler företag ?

 

 

 

 

Sista anmälan: 3/3. Först till kvarn! Du meddelas med bekräftelse.

I mån av plats går även bra att boka med en vän som ännu inte är medlem.

OBS! Begränsat antal platser, så boka Din plats snarast, via Receptionen eller nedan

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din mobil (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Jag vill spinna/pulsa :Pulsa/Stavgång *Spinna/Cykel är fullbokat !

    Övrigt (Ange ev allergi övrig information eller frågor. Eller förslag på organisation för gåva)