Yoga Mandala


En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i Yoga och Ayurveda.

Massage och yogabaserad stretching stimulerar kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Sesamolja används vid massagen, vilket ökar cirkulationen och hjälper till med utrensningen av gifter.
Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras vilket stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Vi behandlar alltid hela kroppen. På slutet av behandlingen får du en mycket avslappnande huvud- och ansiktsmassage.
Yogamassage utförs på en madrass på golvet, där jag använder både mina händer och fötter. Trycket anpassas efter klientens muskelspänning.

Yogamassage kan hjälpa vid – rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, stress, depression, sömnstörningar, hormonstörningar, nedsatt immunförsvar, matsmältningsproblem, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder.

 

Positiva effekter av behandlingen – avslappnande för kroppen, löser spänningar och stelhet, förbättrar cirkulationen, ger huden näring och lyster, gör att kroppen känns lätt, vitaliserad och full av energi,.

 maria

Ord. pris per behandling, 90 minuter: SEK 850

 

För mer information och bokning kontakta mig:

Maria Göransson

Yogamassör & Int. cert. Iyengar Yogalärare

Yoga Mandala

E-post: info@yogamandala.se

Mobil: 0709-31 34 33