Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

PT-grupper

Ett enklare liv - träna i PT grupp

Vill du bli vältränad eller väl tränad? Stark eller starkare? Lätt eller lättare? Pigg eller piggare? Snygg eller snyggare? Glad eller livsglad?

Kursstart: Löpande anmälan - nästa start V3 2023
Antal platser: 6
Allas varför är olika men ofta inte helt olika. Är du redo? Gå med i våra PT grupper - HÅLL I GÅNG eller STARKARE Vi vänder oss till dig som vet att träningen är bra för ditt varför men behöver hjälp med att hålla igång det så du når ditt varför. Eller att du tränar idag men vill komma vidare i din utveckling och känna dig starkare såväl i vardag som i träning. Personliga tränarna Bo Larsson och Malin Emanuelsson har flera års erfarenhet av att guida och inspirera människor till sina mål. Har du frågor kontakta oss och lämna kontaktuppgifter så vi kan nå dig. Mejl och telefon. Mejladress: info@actimera.se

Starka tillsammans - Senior

Häng med i vår härliga seniorgrupp, få rolig och varierad träning och bli piggare, rörligare och starkare tillsammans!

Kursstart: Löpande kursstart
Antal platser: 
Vill du (kanske för en förälder) få in rörelse, få hjälp och stöd och nya goa vänner i livet?! Att motionera efter egna förutsättningar, en eller ett två gånger i veckan, är stor skillnad mot att inte göra något. INGEN tidsbokning, vi har fasta tider och dagar. Du bara kommer och får en bra känsla i kroppen och du kommer känna dig både starkare, piggare och gladare. Häng med i vår seniorgrupp som tränar dagtid och träna tillsammans med andra. Passen leds av en av våra duktiga tränare och vi anpassar alltid träningen med övningar som tar hänsyn till dig som deltagare. Målet är att du varje gång ska få ett härligt träningpass och en trevlig stund med dina nya träningskompisar.

Vill du gå ner i vikt?

Gå till läs mer för att läsa om vår vikt filosofi. Alla är vackra som vi är. Varför är vi ändå inte glada och nöjda? Vi har nu specialkompetens för dig som har en önskan att göra en eller flera förändringar där vikt ingår som en del. Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

Kursstart: 10 Januari 2023
Antal platser: 
ActiMeras filosofi kring vikt: Vi tror det är bra att du som är intresserad eller tveksam tydligt förstår våra tankar kring vikt. Vi är alla unika och vackra som vi är. Alla behöver inte gå ner i vikt för att man har lite överskott. Det behöver inte föreligga någon risk hos just dig att du har en ohälsosam fetma och ligger i riskzon för livsstilssjukdomar. Är du tveksam eller orolig skall du kontakta din läkare och få svar så du kan sova lugnt och slippa oroa dig eller kanske du får rådet att det är dags att få ner den ohälsosamma fetman. Oavsett skäl - trivsel kilona, trötthet, nedstämdhet, dålig sömn, depression, utbrändhet, dålig/a relation/er. Steget mot ett starkare Du och ett bra mående igen kan vara genom att börja ta dig an en sak i taget. Oavsett vad. Att starta en viktnedgång och komma igång med träning med ditt egna team kan vara ett utmärkt sätt. Vi vet att är du nöjd, har bra sömn, äter ok enligt din nya kunskap, känner dig stark, har minskad stress. Då kan du leva och inte bara överleva. Så har du bestämt dig utifrån Din anledning? Vårt program heter Weight Trainer och är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tillsammans med andra deltagare i en mindre grupp tränar tillsammans och blir coachad av din vikt och träningscoach vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Genom att anmäla dig nu när du har en go känsla tar du steget du behöver. Allt är serverat du ska bara göra som din coach säger. Tillsammans med din Coach kommer du garanterat att nå dina resultat. Under Weight Trainer-programmet träffar du din Coach regelbundet, samtidigt som du transformerar din livsstil steg för steg. Du kommer implementera kost, träning, njutning och tänka lätt i din vardag. Du har full tillgång till en digital portal där hittar massor av spännande verktyg och information. Allt du får lära dig under kursen finns på portalen.
chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram