Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

PT-grupper

Weight trainer 12 veckor

Vill du äntligen få till en hållbar viktminskning och träningsrutiner som fungerar i längden? Weight Trainer är perfekt för dig som vill gå ner i vikt och inte minst hålla vikten över tid, få hållbara träningsrutiner, mer muskler, mindre fett och ha väldigt kul under tiden! Start APRIL

Kursstart: 2024-04-02
Antal platser: 10

Hur kommer det sig att vi människor fortsätter att leva som förut trots att vi vill ändra vår livsstil? Svaret kan vara att vi inte jobbar tillräckligt medvetet med våra önskade förändringar, vi tror att de ska komma automatiskt. Men med Weight Trainer får du verktygen du behöver för att skapa nya rutiner för både kost och träning. Hur många gånger har du gått ner i vikt och sedan gått upp igen? Med Weight Trainer lär du dig också att hålla vikten!

Du behöver själv ta initiativet och börja navigera mot din egna mål. Du har ansvar för din hälsa och utveckling. Genom att tydliggöra dina mål, och kontinuerligt utvärdera och justera så kommer du nå fram, och sedan hålla i dina nya rutiner. I Weight Trainer lägger vi grunden till förändring och utveckling.

Så ställ dig frågan; är du redo att förändras?
Hur mycket skulle det vara värt för dig?
Är du beredd att påbörja resan mot en bättre hälsa?

Klicka på knappen nedan och fyll i formuläret för att anmäla dig!

Vill du gå ner i vikt?

TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA! Alla hörnstenar för ett bättre mående på sikt. Är du redo?

Kursstart: April 2024
Antal platser: 6

Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med viktminskningsprogram som fungerar.
Som Weight Trainer deltagare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat.
Tillsammans med en Coach får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat.
Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA!

Du har egen Coach som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din Coach kommer du garanterat att nå dina resultat.
Under Weight Trainer-programmet träffar du din Coach regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

Foodbox Challenge (start vecka 8)

Kom i form - kickstart med träning och kost på 30 dagar med Actimera & Foodbox!

Kursstart: 2024-02-19
Antal platser: 

Kom i form på bara 30 dagar! Det enda du betalar för är maten du äter under månaden. Var med själv eller ta med en vän!

chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram