Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20, lör 9-12
BLI MEDLEM

KURSER

Nystart PT Small Group

Kom i form på bara 8 veckor. Testa PT Small Group – en kul, tuff och effektiv träning med en personlig tränare!

Kursstart: Vecka 13
Antal platser: 8
Vi söker nu dig som idag inte tränar eller tränar bara ibland ( medlem eller ny) och som tillsammans med nya vänner vill få hjälp att komma igång med regelbunden träning 1-3 gånger i veckan. Du tränar tillsammans med andra deltagare i en liten grupp och träningen vägleds av våra duktiga Personliga tränare som hjälper dig på bästa sätt utifrån dina förutsättningar. Vi lovar att det bli mycket pepp, skratt och energi!

Starka tillsammans

Häng med i vår härliga seniorgrupp, få rolig och varierad träning och bli piggare, rörligare och starkare tillsammans!

Kursstart: Löpande kursstart
Antal platser: 10
Att bara träna en, eller ett fåtal gånger i veckan, är stor skillnad mot att inte träna alls. Du kommer få en bra känsla i kroppen och du kommer känna dig både starkare och piggare. Häng med i vår seniorgrupp som tränar dagtid och träna tillsammans med andra. Passen leds av en av våra duktiga tränare och vi anpassar alltid träningen med övningar som tar hänsyn till dig som deltagare. Målet är att du varje gång ska få ett härligt träningpass och en trevlig stund med dina nya träningskompisar.

Nystart

För dig som vill komma igång, men som inte riktigt vet hur. Du får möjligheten att under 8 veckor prova ActiMeras breda utbud i härlig miljö och du kommer känna dig både piggare & starkare

Kursstart: Löpande
Antal platser: 
Vill du ha hjälp att komma igång med regelbunden träning 1-3 gånger i veckan. Då är första träffen ett tillfälle att träffa oss, lära känna klubben och vi föreslår ett passande upplägg för dig. Träningen vägleds av våra duktiga inspiratörer. Efter dessa 8 veckor är vår målsättning att du har hittat rutiner, träningsformer som du trivs med och kanske till och med några nya träningskompisar!
chevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram