Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

PT-grupper

Kom igång i höst

Med vårt 20-veckorsprogram kommer du snabbt i gång. Starta sommaren med energi! Start V34

Kursstart: V 34
Antal platser: 6
För dig som vet att träningen är bra men behöver hjälp med att komma igång och hålla i det över tid. Du kommer att ingå i en PT-grupp om 6 personer där alla har målsättningen hitta en rutin där träningen prioriteras. Gruppen kommer ses en gång i veckan i 20 veckor under ledning av våra Personliga Tränare. Där vi tillsammans kommer jobba med styrketräning, rörlighet och kondition. Du kommer få en varierad och lustfylld träning som du till slut inte vill vara utan. Målet är att du efter programmet har kommit igång med regelbunden träning, uppnått dina mål, hittat glädjen i träningen och att du fått nya bra rutiner.

Vill du gå ner i vikt?

TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA! Alla hörnstenar för ett bättre mående på sikt. Är du redo?

Kursstart: v36
Antal platser: 12
Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med viktminskningsprogram som fungerar. Som Weight Trainer deltagare kan du vara säker på att vi har den utbildning och kunskap som behövs för att coacha dig till framgångsrika resultat. Tillsammans med en Coach får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt. Effektivt. Med ett långsiktigt resultat. Vi har fyra delar i våra program: TÄNK! NJUT! ÄT! TRÄNA! Du har egen Coach som följer dig hela vägen till målet. Vi arbetar med små grupper där du kommer att få inspiration och gemenskap. Tillsammans med din Coach kommer du garanterat att nå dina resultat. Under Weight Trainer-programmet träffar du din Coach regelbundet, samtidigt som du skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden, genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.
chevron-downmenu-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram