Logotype Actimera
Öppettider: alla dagar 4.30 - 23 
Reception bemannad: mån-tor 17-20
BLI MEDLEM

MASSAGE & IR-BEHANDLING

Karin Gustavsson erbjuder massage samt IR-behandling på Actimera.

BEHANDLINGAR

Svensk klassisk massage:
Vill du unna dig en stunds avkoppling eller har du behov att lindra värk och mjuka upp stela muskler? Oavsett är massage välgörande på många sätt, bland annat främjar det cirkulationen och bidrar till ökad avslappning.

Triggerpunktsbehandling:
Triggerpunkter kan orsaka besvär som exempelvis musarm, brännande värk mellan skulderbladen samt spänningshuvudvärk. Triggerpunktsbehandling är ett effektivt och snabbt sätt att släppa spänningar i triggerpunkter och görs vid behov som komplement under en massagebehandling.

IR-behandling:
Infrarött ljus (IR) är ett naturligt fenomen och en regelbunden exponering av det långvågiga IR-ljuset har många hälsoeffekter, exempelvis: lindring av smärta och inflammation, ökad cirkulation, förbättrat lymfflöde samt bättre immunförsvar. Boka separat eller ihop med massage.

Friskvårdsträning:
För dig som vill komma åt grundorsaken till besvär som stelhet och värk erbjuder Karin Postural träning samt Rörelseträning, läs mer genom att klicka här.

MER OM KARIN

Karin Gustafsson Postural Träning Actimera
Karin har alltid haft ett stort träningsintresse och i drygt tjugo år har hon, som gruppträningsinstruktör, inspirerat andra till rörelse. Med tiden insåg hon dock att det inte bara är viktigt att vi rör på oss, utan också hur vi rör oss. Vår kroppshållning och vårt rörelsemönster måste vara så optimalt och naturligt som möjligt för att kroppen ska klara av att fördela den belastning vi utsätter den för på rätt sätt, annars är risken stor att vi drabbas av besvär som stelhet och värk eller skador. Sedan 2018 driver Karin sitt eget företag SPIREDO där hon hjälper människor att bli, eller förbli, besvärsfria. Några dagar i veckan finns hon hos oss på Actimera för att bidra med sin kompetens.
MASSAGE OCH IR-BEHANDLING

BOKNING

chevron-downmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram